Странни неща се случват в Русия... отново. Облак с интересна

...
Странни неща се случват в Русия... отново. Облак с интересна
Коментари Харесай

Руснак засне нещо ужасяващо в небето над Москва! Изплашени граждани треперят: Извънземните са тук!

Странни неща се случват в Русия... още веднъж. Облак с забавна форма бе сниман над блок в Москва. Това не е просто някакъв облак, а по-скоро наподобява на сцена от хорър филм, само че не с толкоз холивудски искра, написа Mirror.

Гледката е много смущаваща. Облакът има форма на летяща паница и никой не може да упреква жителите, че са изпитали суматоха до момента в който е минавал над тях. Необичайната панорама, която някои скептици назовават " елементарен феномен на времето ", е снимана от свидетел, който е забелязал гледката над бул. " Адропов ". 



На фона на клипа може да бъде чут мъжът, който пита дали това е НЛО.

Коментарите под видеото са най-вече на изплашени жители, които недоумяват какво е това в небето над града им. Повечето от тях не си изясняват явлението и считат, че извънземните към този момент са на Земята. Те не крият нерешителност си от непознатото. 

По-рано това лято, още веднъж в оживените дни, когато всички са били изгубени във футболна мъгла, светещо кълбо е било забелязано да осветява среднощното небе на запад от Казахстан, единствено на няколко километра от мястото, където Англия играеше с Швеция в четвърт край.

Властите пускат видео, в което следят обекта до момента в който лети. 

Според данни на полицията неидентифицираният летящ обект " избухнал " при кацане, разпалвайки пожар, който унищожава над 100 хектара гори. Сблъсъкът се е случил наоколо до село Бостанджик.

Местните поданици настояват, че мобилните връзки са били прекратени след случая за известно време. Някои се втурнали към мястото на злополуката и открили сребърно оцветени предмети, отчасти заровени в земята, както и други сходни, само че по-малки обекти наоколо.

Сребърният предмет имал запечатан люк с изпъкнала клапа, която локалните не успели да отворят. Полицията твърди, че странният обект е " топка, която е заварена затворена ".

Жителите оповестяват, че забелязали по какъв начин предметът се върти в небето преди да се разбие, а към него пулсират ярки светлини малко преди да посрещне земята.

Превод и редакция: Блиц

Видео вижте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР