Странна сватба скандализира медиите на Острова, след като английска пенсионерка

...
Странна сватба скандализира медиите на Острова, след като английска пенсионерка
Коментари Харесай

Влюбени с 45 години разлика във възрастта предизвикаха скандал

Странна женитба скандализира медиите на Острова, откакто британска пенсионерка Айрис, на 80, и нейният избраник - 35-годишният Мохамед, подписаха брак. Мъжът постоянно бива именуван boy toy ( " мъжка играчка " - б.р) поради голямата разлика във възрастта на младоженците, пишат английски медии.

Скандалът гръмна, когато стана ясно, че булката с цяло десетилетие е по-голяма от майката на брачна половинка й.

Иначе, историята на двамата влюбени стартира от фейсбук: когато пенсионерката вижда профила на египтянина, взема решение да му написа. А той пък - незает, й дава отговор на известието. Така бързо любовта сред двамата пламва. А когато се срещат на летището в Кайро, " четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска пристрастеност ".

Двойката взема решение да подписа брак на четвъртия ден от запознанството си, само че поради липса на документи концепцията им не се реализира.

Иначе Айрис упорства, че Мохамед не е с нея поради парите й, нито пък поради бъдещото му английско поданство. " Ако се ожени за мен, ще е по обич, тъй като пребивавам единствено от пенсията си ", счита булката.

При пътешествието си в Кайро бъдещите младоженци посещават скъпи заведения за хранене и атракциони, като си разделят сметката на половина.

" Мохамед ми даде обещание да подпишем и предбрачен контракт, тъй като твърди, че не желае къщата ми или каквото и да е завещание един ден. По-силна обич от тази съществува ли? ", пита се Айрис.

За пенсионерката това ще бъде втори брак, откакто брачният партньор й умрял от дълго време. Тя е някогашна чистачка, пенсията й е към 800 паунда, само че получава и обезщетение за неработоспособност. Къщата й се прави оценка на над 220 000 паунда.

А Ромео от Кайро напуснал работата си, когато срещнал възлюбената си. " Парите не носят благополучие, не съм с нея поради скъпата й къща ", твърди Мохамед. И напомня, че " Любовта не знае граници ".

Романсът на двойката провокира същински трус в фамилията на пенсионерката. Тя има двама сина. И до момента в който 54-годишният Стив приема със състрадание новата обич на майка си, то Дарен, на 53, въобще не желае и да чуе за нейна женитба.

Бъдещата свекърва на Айрис не крие насладата си, че синът й е намерил " любовта на живота си ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР