Страните в региона са обезпокоени от факта, че Сърбия е

...
Страните в региона са обезпокоени от факта, че Сърбия е
Коментари Харесай

Според Вучич регионът е обезпокоен, че Сърбия е по-силна

" Страните в района са обезпокоени от обстоятелството, че Сърбия е по-силна. " Това съобщи сръбският президент Александър Вучич пред телевизия " Пинк ".
" Защо те (медиите в региона) се радват на пропадането на Александър Вучич, за какво съм проблем за тях ли? Какво съм направил срещу тях? На тях им пречи това, че Сърбия е по-силна ", сподели още Вучич.
Той добави, че следи както районните, по този начин и международните медии и означи, че от началото на митингите в Белград най-силната поддръжка идва от Загреб, хърватските медии, Прищина, Босна и Херцеговина, съобщи БГНЕС.
Коментирайки изявлението на Вук Йеремич за TV BIH, Вучич сподели, че гледал една част от него и че то било " непоносимо за страната ".
" Важно е, че чухме от страна на подправен родолюбец, че Сърбия е отговорна за всички конфликти. Откакто съм тук, не сме имали никакви конфликти. Това е персонална ненавист и страдание, че не може да бъде на моето място ", акцентира сръбският президент.
На казаното от Йеремич в това изявление, че Вучич е по-лош от Милошевич, единствено че не със същата военна мощ, в противоположен случай " би било още по-лошо ", сръбският президент напомни, че във военна позиция армията е два пъти по-голяма, в сравнение с тогава.
" Но аз просто желая да запазя мира и стабилността ", заключи Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР