Страните - участнички в инициативата на китайското правителство Един пояс,

...
Страните - участнички в инициативата на китайското правителство Един пояс,
Коментари Харесай

Страните - участнички в Един пояс, един път, заедно ще противостоят на протекционизма, заяви президентът на Китай

Страните - участнички в самодейността на китайското държавно управление " Един пояс, веднъж ", дружно ще се опълчват на протекционизма и ще отстояват правилата на откритата международна стопанска система. Това съобщи през днешния ден президентът на Китай Си Цзинпин на кръгла маса в границите на форума " Един пояс, веднъж ", съобщи ТАСС.

В момента международната стопанска система минава през комплициран интервал, съпроводен от непълен напредък и увеличаване на наклонността към намаление, съобщи Си Цзинпин. В този подтекст " сме длъжни да се придържаме към тясно съдействие, определяне на партньорство и всестранна взаимносвързаност ", сподели китайският президент, представен от Българска телеграфна агенция.

Германският министър на стопанската система Петер Алтмайер съобщи, че е поощрен от обещанието на президента на Китай да следва курс на свободна търговия, мултилатерализъм и стабилно развиване в границите на самодейността, съобщи Ройтерс. 

Петер Алтмайер съобщи също, че огромните страни от Европейски Съюз желаят да вършат покупко-продажби с Китай като група, вместо да подписват двустранни съглашения като обособени страни. Алтмайер уточни, че Германия, Франция, Испания и Англия са посочили на форума, че " в огромното си болшинство " Европейски Съюз е обединен в своето разбиране, че " единствено дружно можем да използван нашите позиции ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР