Страните от НАТО не изключват доставката на почти всякакъв вид

...
Страните от НАТО не изключват доставката на почти всякакъв вид
Коментари Харесай

Медии: Страните от НАТО разрешиха доставката на танкове и самолети за Украйна

Страните от НАТО не изключват доставката на съвсем всевъзможен тип оръжия за Украйна, в това число танкове и самолети, съобщи сътрудник на Sky News, базирайки се на английски формален източник.

Източникът сподели, че в този момент страните от НАТО не изключват доставката на разнообразни оръжия за Украйна, в това число танкове и вероятно самолети. Кореспондентът на телевизионния канал прецизира, че случаят в Буча стана повратната точка, която направи допустимо разискването на доставката на такова оръжие, оповестява ТАСС.

Припомняме, че съветското министерство на защитата прикани интернационалните организации да проверяват провокацията в Буча. Западни и украински медии и политици разпространиха информация за хипотетични всеобщи убийства на цивилни от съветски военни в град Буча. Министерството на защитата на РФ назова публикуваните фрагменти " следващата инсценировка на киевския режим за западните медии ". Военните подчертаха, че всички елементи са напуснали града на 30 март и обърнаха внимание на обстоятелството, че на 31 март кметът на град Бучи Анатолий Федорук удостовери във видеообръщението си, че в града няма съветски военни, „ само че даже не загатна за убити по улиците локални поданици с вързани ръце “.

Според военния сътрудник Александър Коц украинските военни са стреляли по цивилни в Буча, защото те са носели бели ленти, които са служели за идентификационен знак на цивилните по време на наличието на съветските войски.

Превод: ПИ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР