Страните от Г-20 ще инжектират 5 трилиона долара в световната

...
Страните от Г-20 ще инжектират 5 трилиона долара в световната
Коментари Харесай

Г-20 ще инжектира извънредно 5 трилиона долара в световната икономика

Страните от Г-20 ще инжектират 5 трилиона $ в международната стопанска система за превъзмогване на последствията от ковид, се споделя в декларация, публикувана след днешната видеоконферентна среща на водачите на групата, представена от международните организации.
Г-20 ще продължи огромната финансова поддръжка и взаимните им дейности ще усилят нейния резултат, ще обезпечат взаимоотношение и обща синергия, се споделя в документа.

Лидерите от Г-20 ще изискат финансовите министри и централните банкери да координират дейностите си постоянно с интернационалните организации за разработка на проект за деяние в отговор на ковид.

Групата ще изиска Международната организация на труда (МОТ) и Организацията за икономическо развиване и съдействие (ОИСР) да наблюдават въздействието на пандемията върху заетостта на населението по света. Ръководителите от Г-20 се ангажират да продължат да противодействат на заплахата от накърнимост по отношение на задълженията в страните с ниски приходи вследствие на ковид.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР