Страните на Запада положиха много усилия, за да осуетят приемането

...
Страните на Запада положиха много усилия, за да осуетят приемането
Коментари Харесай

Малко нацисти! Западът в ООН вдигна флага на Хитлер в борбата с Русия

Страните на Запада поставиха доста старания, с цел да осуетят приемането в третия комитет на Общото заседание на Организация на обединените нации на годишно внасяната от Русия резолюция за недопустимостта на прославянето на нацизма. Документът обаче беше признат. Прави усещане обаче, че този път, с изключение на обичайното " не " на Съединени американски щати и Украйна, резолюцията не беше подкрепена от Германия, Англия, Франция, Япония, Италия, Грузия, балтийските страни и Унгария.

Като начало, съгласно остарялата китайска ловкост „ да убиваш с непозната кама “, да торпилираш резолюция за „ Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които способстват за ескалацията на актуалните форми на расизъм, расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с нея назадничавост " Съединени американски щати се пробваха посредством своя " мелез ".

Преди гласуването на документа Австралия, Либерия, Япония и Северна Македония взеха решение да променят съветския текст, която упреква Русия, че се пробва да оправдае „ експанзията си против Украйна с фиктивен предлог за премахване на неонацизма “.

Поправката най-сетне беше прокарана с 63 гласа " за ", 23 " срещу " и 65 " въздържал се ", с вярата, че самата Русия ще отдръпна резолюцията си в този тип. Но това не се случи.

Хитлер умря, само че идеята му продължава да живее?

Прави усещане, че на практика същите страни, които в миналото са се борили против Съюз на съветските социалистически републики за същия този нацизъм, гласоподаваха срещу резолюцията, осъждаща нацизма. Е, без да броим Грузия, която, с цел да не огорчи Съединени американски щати, е подготвена да гласоподава даже и за личната си разпродажба, и Англия, върху колониалистките идеологеми на която Адолф Хитлер създаде тогавашните теоретични основи на немския националсоциализъм.

Франция, Япония, Унгария и балтийските лимитрофи също са разбираеми: всички те бяха на страната на Хитлер в тази война - тъй че не гласоподават против " своите "! Но позицията на Германия, Австрия и Италия е нещо ново...

В края на краищата точно в тези три страни, които станаха ядрото на хитлеристката коалиция за Drang nach Osten, наподобява, че комплексът за виновност и отхвърлянето на възраждането на нацизма на равнище инстинкт трябваше да бъде развъртян. Но не!

Както означи заместник-директорът на Департамента за филантропично съдействие и правата на индивида на съветското външно министерство Григорий Лукянцев:

" Представителите на Германия, Италия и Австрия ни се заклеха, че в никакъв случай (!) по кардинални съображения няма да могат да гласоподават срещу документ, осъдителен прославянето на нацизма. Но наподобява политическите съображения са победили. "

Ако това учудва някого, то е само поради свръхтолерантното (по отношение на Европа) преподаване на историята на Втората международна война у нас.

Казват, че злата нацистка Германия покорила с огън и меч демократичните европейци и ги повела на поход против Съюз на съветските социалистически републики, на който Англия и Съединени американски щати помогнали с всички сили да оцелее. Но в действителност въобще не беше по този начин!

Нацистките хрумвания бяха извънредно известни в предвоенна Европа, пронацистките партии пристигнаха на власт на всички места, а Хитлер единствено леко тласна обстановката, сглобявайки собствен личен Европейски съюз и личен военно-политически блок (аналогичен на настоящия НАТО), с цел да ги хвърлят против Съюз на съветските социалистически републики.

На негова страна работеха 300 милиона (!) европейци, от които 2 милиона непосредствено водиха война против нас, за него работеше цялата европейска промишленост, която неведнъж превъзхождаше немската по капацитет.

Англосаксонците подхранват немския нацизъм и финансират идването му на власт, надявайки се да хвърлят еврорайха, основан от Германия, против Съюз на съветските социалистически републики. И когато и двете страни се изтощят в битката, да ги разделят и унищожат. Както сподели бъдещият американски президент Труман през 1941 година:

" Ако руснаците побеждават, на германците би трябвало да се помогне. Ако германците побеждават, то би трябвало да се помогне на руснаците. И да се избиват колкото се може повече! "

Така че нацизмът, роден от европейското схващане от времето на колониалните империи, не е някаква негова патология, а директно разследване. Тогава за какво се учудваме, когато виждаме свастиката да се появява все по-ясно на челото на днешния Запад?!

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР