Странен обрат претърпя решението за уволнение на Мирослав Боршош като

...
Странен обрат претърпя решението за уволнение на Мирослав Боршош като
Коментари Харесай

Обрат! Връщат Боршош като шеф на НДК

Странен поврат претърпя решението за уволняване на Мирослав Боршош като началник на НДК. След като той беше уволнен от министъра по председателството ни на Европейски Съюз Лиляна Павлова, в този момент той бе върнат на поста си. Премиерът Бойко Борисов не се съобрази с решението на подопечната си и в този момент върна Боршош на поста си.

Това е станало след среща сред министър-председателят Бойко Борисов с министъра за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова, министъра на културата Боил Банов и освободения изпълнителен шеф на „ Национален замък на културата - Конгресен център София " ЕАД Мирослав Боршош.

" На срещата беше разисквана работата на управлението на НДК и бяха изчистени несъгласията по отношение на метода на ръководство на държавното сдружение ", оповестяват от държавната пресслужба.

Премиерът Борисов ще внесе за разглеждане на утрешното съвещание на Министерския съвет план на предписание за смяна на органа, който да упражнява правата на страната в „ НДК - Конгресен център София " ЕАД.

Предложението е те да преминат от министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 към министъра на културата, а Мирослав Боршош, който бе освободен от Лиляна Павлова, да бъде възобновен като изпълнителен шеф и член на Борда на шефовете на НДК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР