Странен начин да се покаже след поредния скандал в семейството

...
Странен начин да се покаже след поредния скандал в семейството
Коментари Харесай

Ново 20: След скандала с Тачо, Жени изкарва пари от напитки с канабис

Странен метод да се покаже след следващия скандал в фамилията си избра Жени Калканджиева. Мис България 1995 година изкарва пари от ексцентрични реклами.В профила си в Instagram, Калканджиева промотира питиета с канабис, а  във видео демонстрира въпросните енергийни питиета, които съдържат екстракти от марихуана, видя HotArena. Естествено акцията и е обвързана с ковид,  като част от цената на този тип странни питиета ще отиде за битка с епидемията.

Със своя пост Жени провокира редица отрицателни мнения. Гневна потребителка написа: „ Канабисът е неразрешен в България, под каквато и да е да е форма ”.

През последните седмици името на Жени отново беше забъркано в скандал. Този път в епицентъра на събитията бе мъжът й Тачо, който беше арестуван за побой над комшия. Причината за различията по комшийски стават шумните купони, които постоянно се вихрят в дома на Калканджиева.  Кратък обзор в обществените мрежи демонстрира, че жилището на Жени и Тачо в Бояна е устойчиво оборудвано за купони.  Мощни тонколони, осветяване със характерни дискоефекти забавляват семейството.

След ареста на Тачо Жени отсече изрично, че сега не живеят дружно. От известно време Жени живее с детето в друго жилище,  това съобщи тя в телефонен диалог с медиите. От думите й излиза наяве, че Стефан и тя не са дружно и това продължава от известно време. Последното им взаимно видео в Instagram е от началото на изключителното състояние. На него ясно се вижда, че фамилията е дружно в дома си в Бояна, където честват виртуално с шумно  парти рожден ден на другарка, написа „ България Днес ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР