Странен инцидент помрачи сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари

...
Странен инцидент помрачи сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Бритни Спиърс се опита да провали сватбата ѝ със Сам Асгари

Странен случай помрачи сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари на 9 юни, откакто полицията в Лос Анджелис арестува първия ѝ брачен партньор Джейсън Алекзандър при опита му да нахлуе на събитието.

Спиърс и Алекзандър бяха женени за едвам 55 часа, откакто подписаха брак в Лос Анджелис през 2004 година, само че певицата го анулира много бързо.

Мъжът е излъчвал онлайн опита си да стигне до мястото на сватбата, като декларира, че е бил поканен от нея - " моята първа и единствена брачна половинка ".

В различен клип той демонстрира по какъв начин съумява да си пробие път до една от тентите, до момента в който озеленителите я украсяват с цветя.

В последна сметка охранителите на Спиърс се намесват и повалят на земята. Полицията също идва на място след сигнал за непозволения пробив, като арестуват Алекзандър. Според Associated Press - против него има издадена още една заповед за арест поради закононарушение, осъществено в друго обитаемо място.

Това не е първият му конфликт с правоохранителните органи - в предишното е арестуван поради шофиране в нетрезво положение, владеене на неразрешени субстанции, нелегално навлизане в частен парцел и други

Той се познава с Бритни Спиърс от родния ѝ град в Луизиана. Сватбата им в Лас Вегас през 2004 година се случва като цялостна изненада и се оказва " рекордьор " по най-кратко траял брак на международно известна персона.

Съдът признава, че Бритни Спиърс " не е разбирала следствията от дейностите си " сега, в който е споделила " да " на Алекзандър. Самият той твърди, че бил измамен от околните на Спиърс да се съгласи на анулирането на брака против заричане, че двамата ще могат да продължат да се срещат и че в случай че след половин година към момента изпитват предпочитание да се оженят, това ще бъде позволено.

Вместо това Бритни приключва всевъзможни контакти с първия си брачен партньор.

Няколко месеца по-късно тя се омъжва за повторно - за Кевин Федърлайн, бащата на двамата ѝ синове.

Решението ѝ да подписа трети брак със Сам Асгари идва съвсем една година след мъчителния правосъден развой за преустановяване на попечителския режим, посредством който татко ѝ контролираше персоналния ѝ живот и финансите ѝ в продължение на повече от 10 години.

Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Донатела Версаче и юристът Матю Розенгарт, който оказа помощ за сполучливата развръзка на делото, са били измежду гостите на церемонията на 9 юни.

Само преди месец Бритни Спиърс разкри, че е претърпяла импровизиран аборт малко откакто е забременяла от Асгари.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР