Странен е светът на рекламите – свят, в който красиви

...
Странен е светът на рекламите – свят, в който красиви
Коментари Харесай

Ако реалният свят бе като този от рекламите…

Странен е светът на рекламите – свят, в който красиви дами и мъже се наливат с бира без да имат грам бирени коремчета. Свят, в който в случай че занесеш на съседката кафе в найлонче, си жертван, само че смениш ли го с вакуумиран пакет – тя е твоя. А в миналото замислял/а ли си се какъв щеше да е животът ти, в случай че действителният свят бе този от рекламите?  Ето го и отговора:

Ако си омажеше като прасе облеклата в калта, майка ти нямаше да ти налепи шамарите, а  щеше да те прегърне и с блага усмивка да ги изпере.

Дори във време на финансова рецесия единствено против персонална карта можеше да получиш банков заем на извънредно ниска рента от усмихната банкерка с визия на “ангел ” на Виктория Сикрет.

Ако по ризата ти имаше петна от кръв, първата ти грижа щеше да е да измислиш по какъв начин да я изпереш…

Всички домакини щяха да са 25-годишни пикли, които не знаят от кое място се включва печката, само че дават препоръки по какъв начин пилето да стане по-вкусно.

Съдейки по течността върху дамските превръзки, кръвта ти щеше да е синя.

На Земята нямаше да има нито един човек с естествена коса – всички щяхме да сме или с мазна, или със сплъстена, суха, цъфтяща, въобще – с ужасна козина!

Въобще нямаше да ти се постанова да чистиш – просто можеше да си подсвирнеш дебилна мелодийка и анимиран гологлав бабанка щеше да изтърка паркета вместо теб.

Основната ти цел в живота щеше да е да нормализираш равнището си на PH (ПеХа) в устната празнина.

Премахването на пърхота автоматически решаваше всичките ти останали житейски проблеми.

Цикълът ти щеше да идва постоянно, когато си на празненство с луди танци или пък щом ти се прииска неоснователно да заподскачаш във въздуха.

 Вижте още: „ Рекламите, които ще те накарат да се изчервиш “.

 

 

 

 

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР