Страната ще бъде хвърлена в хаос, ако правителството утре подаде

...
Страната ще бъде хвърлена в хаос, ако правителството утре подаде
Коментари Харесай

Биков сигурен: Няма да има предсрочни избори

Страната ще бъде хвърлена в безпорядък, в случай че държавното управление на следващия ден подаде оставка, съобщи в изявление за Агенция Фокус депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той направи прогноза, че няма да има предварителни парламентарни избори.

" Процесите не стопират с една или друга оставка. Българското общество сега е надълбоко разграничено по най-различни линии, в случай че щете по линията – център-периферия. Хората от центъра на София имат едни претенции, хората от периферията – напълно други. Едните желаят дневният ред на страната да бъде напълно зависещ на правосъдна промяна, каквато на този стадий е нереално разбиране, другите желаят по някакъв метод да бъде омекотена икономическата рецесия ", съобщи още Биков.

" В това надълбоко разделяне на обществото, когато са скъсани връзките сред другите политически сили, когато е прекратена опцията за какъвто и да е разговор, тогава рискуваме да реализираме хронична политическа рецесия. Няма никаква гаранция, че ще бъде формирано държавно управление след изборите, когато и да са те – предварителни или постоянни. Ние можем да потънем в тази политическа рецесия ", изясни депутатът от ГЕРБ.

Народният представител разяснява и последните социологически изследвания на „ Алфа рисърч “ и „ Маркет Линкс “ като уточни, че съгласно тях, даже в пика на митингите, ГЕРБ остава първа политическа мощ.

" Ако ГЕРБ се окаже първата политическа мощ, аз бих питал тези от партиите, които вземат участие в този митинг, от които може би някои ще влязат в Народното събрание, по какъв начин ще договарят с тези, които доскоро са наричали " мафия " и " мутри ", съобщи Тома Биков.

" Дали Христо Иванов ще седне с " мафията` да договаря за реализиране на две трети болшинство ", добави още той по тематиката.

" И от „ Меркет Линкс “, и от „ Алфа рисърч “, доколкото се вижда, може би единственият печеливш от сегашните митинги, е партията на Слави Трифонов. Доколкото разбрах, представители на тази партия са споделили, че никога няма да договарят с ГЕРБ по никакъв метод. Ние не можем да накараме някого принудително да договаря с нас. Можем да проявим самообладание и то не за друго, а тъй като не желаем страната сега да бъде хвърлена в безпорядък “, приключи Тома Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР