Страната ни търси най-добрия вариант за подновяването на футбола, а

...
Страната ни търси най-добрия вариант за подновяването на футбола, а
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Трябва да вземем най-добрия пример за футбола ни, следим Германия

Страната ни търси най-хубавия вид за подновяването на футбола, а за задачата следи деликатно по какъв начин в Германия провеждат довършването на спрения поради пандемията сезон. Това показа в предаването " 120 минути " по bTV началникът на Националния действен щаб - ген. Венцеслав Мутафчийски.

" В момента се създава механизъм, по който да стартира футбола за огромните. Засега се обсъждаха разновидности за дребни групи, тъй като нашите тимове нямат такива благоприятни условия за обособени терени. В Германия се готвят за средата на месеца, което е значимо. Там ще проследим по какъв начин се провежда едно такова състезание, какво е тестването. Трябва да вземем най-хубавия образец. ", сподели ген. Мутафчийски.

Преди дни, след позволение от управляващите, немската футболна лига разгласи, че локалната Първа Бундеслига се възобновява на 16 май (събота).
Официално: Подновяват Бундеслигата Германските управляващи са позволиха доиграване на сезона
Ген. Мутафчийски добави, че при отборните спортове има опасност за здравето на спортистите, до момента в който в самостоятелните е друго.

" За самостоятелните спортове няма никакъв проблем, тъй като физически контакт може да бъде избегнат. Докато при груповите, в случай че решим, че един тим единствено си подава топката от разстояние, няма проблем. Има обаче физически контакт, както съблекалните, общите бани. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР