Страната ни може да използва ядрени оръжия срещу британски градове,

...
Страната ни може да използва ядрени оръжия срещу британски градове,
Коментари Харесай

Съветник на Владимир Путин: Може да използваме ядрено оръжие срещу британски градове


" Страната ни може да употребява нуклеарни оръжия против английски градове ", това съобщи неофициалният консултант на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През Сергей Марков пред Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7073
В диалог с публицист от английската медийна корпорация депутатът от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) от 2007 до 2011 година съобщи, че за войната в Украйна са отговорни: Настоящият президент на Съединени американски щати Джо Байдън, някогашният и сегашният министър председатели в Лондон Борис Джонсън и Лиз Тръс.

" Западните сили започнаха да заплашват Русия. Те употребяват Украйна като маша и в Киев започнаха да заплашват нас ", сподели още той.

" За да се защитим, ние можем да използваме  всички средства ", добави Марков. " Президентът на нашата страна сподели, че Руската федерация може да употребява нуклеарно оръжие против избрани страни. Специално за вашата публика ще кажа – ние можем да ударим някои градове във Англия ", съобщи той.

Сергей Марков (роден през 1958 година в град Дубна, Московска област) публично заема длъжността учител по политически науки в университет в съветската столица. В същото време той е един от най-близките съветници на Кремъл по въпросите на съветската външна политика във връзка с някогашните руски републики. В изявленията Марков упреква Киев в разпалване на русофобия.

Малко след началото на войната в Украйна той съобщи: Ние не водим война в Украйна. Ние освобождаваме тази страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР