Страната ни има нужда от стабилно редовно правителство и без

...
Страната ни има нужда от стабилно редовно правителство и без
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Страната ни има нужда от стабилен кабинет

Страната ни има потребност от устойчиво постоянно държавно управление и без Българска социалистическа партия това е невероятно, съобщи в Тутракан лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Силистра Иво Атанасов. Твърдо решени сме да създадем най-хубавото за България в тази сложна обстановка, без да се поддаваме на половинчати внушения, акцентира пред гласоподаватели той.
" В изискванията на все по-усложняващата се рецесия, Българска социалистическа партия е единствената рационална и обичайната партия, която е в положение да се погрижи за хората, опъвайки обществен чадър над всеки нуждаещ се, балансирайки външните ни връзки и стимулирайки стопанската система, без да подвига налозите. Нито една от останалите партии не предлага такова сложно решение, тъй като са десни или образувани краткотрайно, поради дотацията или с друга краткосрочна цел ", разясни Атанасов.
По думите му това не са червени линии, а генерална линия, която води към обществена страна и бърка тънките сметки на останалите политически субекти, разяснява той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР