Страната ни е в топ 5 на евтините дестинации, които

...
Страната ни е в топ 5 на евтините дестинации, които
Коментари Харесай

България в топ 5 на евтините дестинации за южноафриканци

Страната ни е в топ 5 на евтините дестинации, които се предлагат на съседите от Южна Африка. Това предават от новинарския уебсайт briefly.co.za. България притегля туристи с 3 града, всеки от които с неповторими изкушения и забележителности.

Според уеб страницата не е загадка за никого, че пътуванията в известни дестинации за южноафриканците са скъпи и не всички могат да си ги разрешат. Затова и създателите показаха лист с топ 5 страни, които могат да се посетят, без да се харчат доста пари за самолетни билети и за престой. На последно място е Кения, в която не е потребност виза даже за бизнес визити в границите на 30 дни. Плюс на страната са отзивчивите й поданици, както и топлите води на Индийския океан и разноските сафари. След Кения е Танзания, известна с най-високия връх на континента – планината Килиманджаро. Освен опцията той да бъде изкачен, туристите могат да се насладят на разходка в дивата природа в националния парк Серенгети. На трето място е Босна и Херцеговина, която туристите назовава сърцевидната страна.

Тя предлага условия както за фенове на градските разходки, по този начин и за търсещите тръпка скиори, които могат да посетят Травник. „ Посещението ще ви даде да надникнете в предишното, само че да видите цялата картина на бъдещето “, пишат от уеб страницата. На крачка от челната позиция е България, която впечатлява с Варна, Велико Търново и София.

„ България има всичко – от красивите плажове до вълнуващите исторически дестинации, от шумни градове до зимни курорти “, считат създателите. Освен тези три града, Жеравна и Бургас също са изредени като дестинации с вълнуващи гледки. На първо място е Русия, която постоянно е била търсена от туристите. Причина за това е, че страната има богата просвета и цели 28 места, предпазени от ЮНЕСКО.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР