Страната не е имала премиер като мен досега - амалгама

...
Страната не е имала премиер като мен досега - амалгама
Коментари Харесай

Пламен Николов: Страната не е имала премиер като мен досега

Страната не е имала министър председател като мен до момента - амалгама сред филантропично обучение и бизнес опит. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия претендентът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов.

Той изясни, че още преди две седмици е имал диалог със Слави Трифонов, по време на който е станало ясно, че това е един добър вид изобщо за политическата партия " ИТН ".

" Между нас има построено доверие, ние се познаваме от преди три години, още по времето на кастингите за политици, незабавно след референдума. Тогава бе моментът, в който ние разговаряхме по този въпрос ", разяснява той.

Николов разясни, че всичко останало е било в областта на догатките.

" Ние по тази причина от Има Такъв Народ споделяме, че първо би трябвало да се осланяме на обстоятелствата и по-късно на догатките. Това какво се е въртяло в медийното пространство е напълно друга тематика. Нещата се случиха по техния обоснован метод ", съобщи Николов във връзка спрягания за министър председател до през днешния ден юрист Петър Илиев.

На въпрос, преимущество или минус е това, че хората не го познават, Николов отговори, че в прочут смисъл е и двете.

" От една страна е минус, тъй като нямат директен взор върху моята кариера, не познават метода, по който работя, а е преимущество, тъй като страната не е имала министър председател като мен до момента. Човек, който идва от бизнес средите, човек, който има от една страна филантропично обучение и бизнес опит, аз съм една допустима амалгама сред двете неща. Мисля, че не сме имали такава констелация в политическия ни живот ", разяснява претендентът за министър председател.

През последните няколко десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоретична подготовка, от моя страна аз я имам, доста бързо изучавам, по този начин ми се е налагало през целия корпоративен стаж.

Искам да създадем България просветена страна, ще заложим на обучение, съобщи претендентът за министър-председател.

Той отхвърли да разяснява персоналния състав на бъдещия кабинет, както и дали служебни министри ще влязат в него.

Решенията няма да взима персонално той, защото " подобен опит сме имали през последните 12 години ", а ще се взимат демократично, в структурите на партията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР