Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков използва профила си във

...
Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков използва профила си във
Коментари Харесай

Луков: Стоя си у дома и спазвам правилата, а други се разхождат, защото им било скучно

Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков употребява профила си във " Facebook ", с цел да изрази разочарованието си, че има хора, които нарушават карантината и не съблюдават наложените правила от държавното управление, до момента в който професионалните спортисти са с преустановен подготвителен развой и си стоят по домовете.

Sportal.bg разгласява текста на Луков без редакторска интервенция:

" Аз съм професионален състезател и не излизам от у дома, с изключение на до магазина, а някой си се разхожда, тъй като видиш ли му било скучно. Друг пък си отишъл да си спортува на открито и упреква полицията, че си прави работата и получил акт.
Щом професионални спортисти демонстрират всеки ден по какъв начин упражняват при домашни условия ( А ТЕ НАИСТИНА ИМАТ НУЖДА ОТ ТРЕНИРОВКИ НА ТЕРЕН), сигурен съм, че може всеки.
Живеем в 21 век и има телевизия, Интернет, книги, домашни игри и всевъзможни способи да запълните всекидневието. Всеки има семейство, деца, гадже - Прекарвайте времето с околните си, тъй като в забързаното всекидневие попринцип не го вършим.
Не сме във почивка, а сме под карантина и колкото повече я нарушаваме, толкоз повече ще седим в такова състояние, даже и по-лошо ще става! От вас се изисква едно просто нещо - Бъдете виновни и СТОЙТЕ У ДОМА!!! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР