Стражът на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов няма обяснение за слабата

...
Стражът на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов няма обяснение за слабата
Коментари Харесай

И ние сме хора, оправда се вратарят Пиргов

Стражът на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов няма пояснение за слабата игра на тима му през първата част на дуела с Берое от efbet Лига. “Черно-белите” отстъпиха с 0:2 след голове преди почивката.

“И ние сме хора, от време на време нещата не се получават - съобщи Пиргов. - Първата част беше доста слаба за нас. Не знам за какво по този начин се получи, нямам пояснение. През второто полувреме контролирахме нещата и в случай че бяхме вкарали някое от ситуациите си, нещата можеха да се развият и по различен метод. Може би загубихме самочувствие.”
 Берое надделя слаб Локомотив за едно полувреме (видео)
Вратарят е уверен, че не е направил дузпа в обстановката с Алиун Фал в 40-ата минута, в която реферът уточни бялата точка: “Бях сигурен, че няма допиране от моя страна. Гледах го на повтаряне шест пъти и не виждам никакво нарушаване. Надявам се час по-скоро ВАР да влезе в българския футбол, с цел да се вземат решение такива разногласия, а и с цел да могат съдиите да бъдат оставени на мира.”

Пиргов увери още, че не е заслужавал червен картон за игра с ръка отвън наказателното поле, тъй като съгласно него топката в действителност е блъснала ръката му, само че това е станало след рикошет и не е имало предумисъл.

efbet Лига 23 кръг, петък 28 февруари  Берое 2:045 минута  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР