Стражът на Ливърпул Симон Миньоле ще прекрати своят шестгодишен период

...
Стражът на Ливърпул Симон Миньоле ще прекрати своят шестгодишен период
Коментари Харесай

Вратар напуска Ливърпул след шест години вярна служба

Стражът на Ливърпул Симон Миньоле ще приключи своят шестгодишен интервал край Мърсисайд, с цел да укрепи родния си Клуб Брюж. Сделката се чака публично да бъде оповестена в понеделник, като белгийският гранд ще заплати седем милиона евро на европейския клубен първенец.

По този метод Юрген Клоп ще би трябвало да търси разновидности за привличането на авариен пазач, откакто от главния състав остава единствено Алисон Бекер. Понастоящем запасите при „ червените” са Кайомин Келъхър и Витеслав Ярош, като и двамата са със статут на юноши.

Германският управител на Ливърпул не желаеше да се разделя с Миньоле, който сподели извънреден професионализъм с фланелката на тима през сезон 2018/19. Все отново Клоп е наясно, че Миньоле не изгаря от предпочитание да е втора цялостна акция запаса на Алисон Бекер и поради това се стига до тази разлъка.

Симон Миньоле дебаркира на „ Анфийлд” с летен трансфер през 2013-а от Съндърланд за 10,60 милиона евро. Преди това той играеше за белгийския Сейнт Трюиден пет години подред.

Simon Mignolet’s six-year stay at #LFC coming to an end. Set to join Club Brugge on a permanent deal for around 7million Euros. Liverpool now in the market for a new back-up keeper for Alisson Becker.
— James Pearce (@JamesPearceLFC) August 4, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР