Стражът на Ливърпул Лорис Кариус ще остане дълго време в

...
Стражът на Ливърпул Лорис Кариус ще остане дълго време в
Коментари Харесай

Късметлия: Миа Халифа утеши грешника Кариус СНИМКИ

Стражът на Ливърпул Лорис Кариус ще остане дълго време в мненията на футболните критици след снощното си показване във финала на Шампионска лига с Реал Мадрид. Немският вратар позволи два нелепи гола в своята врата, с което спомогна за успеха на “белия балет ” с 3:1, лишавайки отбора си от опцията да завоюва първи трофей в Европа от години насам.

След решаващия дуел формалният профил на Кариус в Twitter бе залят както от съчувствени известия, по този начин и от ужасяващо иронизиращи. Към мненията се причислиха също по този начин някогашната порнозвезда Миа Халифа и италианският нападател Марио Балотели.

Всъщност Халифа, която се отдръпна от порноиндустрията, с цел да се отдаде на работа като състезателен анализатор, бе коментирала фотография на Кариус часове преди конфликта с Реал Мадрид. Под нейната обява Балотели изрече откровеното си страдание за злощастното показване на стража във финала в Киев, написвайки: “Бъди мощен, братко ”. Веднага по-късно Балотели подсети за себе си, отбелязвайки Халифа, с което опита да я включи в диалога.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР