Стражът на Ливърпул Алисон стана поредният играч на мърсисайдци, който

...
Стражът на Ливърпул Алисон стана поредният играч на мърсисайдци, който
Коментари Харесай

Алисон: Вярваме, че ще спечелим титлата

Стражът на Ливърпул Алисон стана следващият състезател на мърсисайдци, който отхвърли изказванията, че нервността, подбудена от борбата за купата, въздейства отрицателно на тима напоследък. След двете следващи равенства в предходните два мача мърсисайдци изгубиха по-голямата част от задатъка си и през вчерашния ден Манчестър Сити даже излезе преди всичко във краткотрайното класиране, въпреки и единствено по голова разлика и с мач повече.

Запитан дали нервността оказва своята роля, Алисон отговори: " Не бих споделил нищо по този въпрос. Ние имаме вяра, че можем да спечелим купата. Показахме, че сме задоволително положителни и ще продължаваме да го вършим и в идните мачове. Напрежението е същото. Играем мач за мач и не се интересуваме от това какво вършат нашите съперници. Всеки желае да завоюва шампионата, само че ние се тревожим единствено за това да печелим мачовете си и да не губим повече точки. Не мислим за Ман Сити, а за себе си ", съобщи Алисон.

" Искам да печеля купата с Ливърпул. За да се случи това, би трябвало да печелим нашите мачове и да сме съсредоточени върху идващия си противник ", добави бразилецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР