Стражът на Левски Милан Миятович сподели пред черногорското издание Vijesti,

...
Стражът на Левски Милан Миятович сподели пред черногорското издание Vijesti,
Коментари Харесай

Миятович: Как Левски ще фалира, като дори премиерът на България е зад клуба?

Стражът на Левски Милан Миятович показа пред черногорското издание " Vijesti ", че е уверен в спасението на клуба. Черногорецът описа за проблемите на " Герена " и съобщи, че даже министър председателят на страната е последовател на " сините ".

" Проблемите породиха през януари, когато сметките на настоящия притежател бяха блокирани. Междувременно бяха подадени оставки от изпълнителния и състезателен шеф, треньори. Очаквам в идващите 10 дни да се образува ново управление и оставките да бъдат отхвърлени. Половин България, даже актуалният министър председател, поддържа Левски и не се колебая, че ще бъде открито решение, защото клубът има богати обичаи. Освен това в клуба има извънредно добра атмосфера. Всички играчи одобриха да не получават заплати до назначението на новото управление ", споделя Миятович.

Клубът ни обезпечи самостоятелни подготвителни стратегии и място на стадион „ Георги Аспарухов “, където играем по-голямата част от мачовете, като се изключи дербито с ЦСКА. Стадионът има фитнес зала, трибуни за 18 хиляди фенове, само че аз нямах опция да работя с топката. От 13 май това ще се промени след двумесечна пауза, защото шампионатът бе преустановен на 13 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР