Стражът на Челси Тибо Куртоа разкри защо мислите му са

...
Стражът на Челси Тибо Куртоа разкри защо мислите му са
Коментари Харесай

Куртоа призна защо мислите му са насочени към Испания

Стражът на Челси Тибо Куртоа разкри за какво мислите му са ориентирани към испанската Примера дивисон. Както е известно, контрактът на белгиеца със „ сините “ от Лондон изтича през лятото на 2019 година, а той към момента не е възобновил.

Куртоа, който в предишното бе под рамката на Атлетико Мадрид, призна, че мисли върху вид са се завърне в Ла Лига. А повода? Далеч не се касае за пари, които вратарят не отхвърли, че също играят роля. Оказва се обаче, че фамилията на Куртоа – половинката му и двамата им синове (на две годинки и половина и на шест месеца) – за отпътували за Испания, а той желае да е по-близо до тях.

Припомняме, че в Испания името на Куртоа е спрягано с Реал Мадрид.

Куртоа: Вариантът с Испания е забавен

Куртоа внесе спокойстиве: Не виждам за какво да не подпиша

„ Много обичам синовете си, които са в Испания. Липсват ми и от време на време се запитвам не би трябвало ли да се върна да играя в тази страна идващите години? Затова нуждая се от време, време в което да помисля и да взема това комплицирано решение. В медиите постоянно се приказва за пари. И те играят роля, само че не са водещи “, споделя искрено Куртоа, който не скри и че се усеща умерено и удобно в настоящия си клуб:

„ Щастлив съм в Челси, Лондон ми харесва, подхожда ми и да играя за този клуб. Чувствам се добре. Не виждам причина да не продължа, единствено желая да взема поради всички отзиви. Всяко нещо следва да си е на мястото “.

„ Не е редно да взимам решения под напън. Това не е вярно нито за мен, нито за Челси. След два месеца ще седнем на масата за договаряния и ще приказваме намерено. Няма напрежение, с изключение на в медиите. Клубът е наясно. Общо взето, желая да имам изясненост преди края на сезона “, добави Куртоа.

Нойер №1 на Франс Футбол, изпревари Буфон и Куртоа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР