Страхувам се от бизнесмена Васил Божков. Най-вече се страхувам за

...
Страхувам се от бизнесмена Васил Божков. Най-вече се страхувам за
Коментари Харесай

Весела Лечева: Страхувам се от бизнесмена Васил Божков

" Страхувам се от предприемача Васил Божков. Най-вече се опасявам за бъдещето на нашите деца. " Това съобщи в студиото на БиТиВи депутатът от Българска социалистическа партия за България Весела Лечева. Основното й безпокойство е, че желанието и порива за смяна от митингите могат да бъдат сменени и опорочени.

Опасявам се, че желанието и порива на митингите може да бъдат опорочени и сменени, сподели Весела Лечева пред БиТиВи.

" Безспорно има доста политически празненство и неправителствени организации, които поддържат демонстрациите. Има и хора, които са с 18 обвинявания и смятам, че не би трябвало да се приема безрезервно и безусловно всяка една поддръжка, " разяснява тя. Тя прикани протестиращите и техните водачи да се разграничат, с цел да не влязат в различен, непознат сюжет.

Лечева разяснява и покушението против нейния брачен партньор Манол Велев, което към този момент 13 години чака да бъде разкрито.

" 13 години чакам храброст и героизъм от хората, които оглавяваха правораздавателните институции. Очакват го и младежите на митинга ", посочи тя. Лечева призна, че пази упреци към себе си за покушението и най-много за това, че не е усетила или планувала, че поради позициите, които заема, и решенията, които взима на тях, може да заплаши живота на собствен непосредствен човек. Припомняме, Весела Лечева бе началник на Държавната комисия по младежта и спорта.

" Никога не съм очаквала, че поради дадена позиция мога да предизвикам отнемането на човешки живот. Казвам го не поради персоналната драма, а с цел да предпазя младежите от този вид правосъдие и модел на ръководство на бизнес ", продължи тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР