"Страхувам се като всички хора", призна италианският моден дизайнер Джорджо

...
"Страхувам се като всички хора", призна италианският моден дизайнер Джорджо
Коментари Харесай

85 г. Джорджо Армани проплака: Страхувам се от COVID-19

"Страхувам се като всички хора ", призна италианският фешън дизайнер Джорджо Армани, имайки поради пандемията от новия ковид. Той реши да създава медицински дрехи в ателиетата си, в които нормално се основават първокласни одежди.

Осемдесет и пет годишният дизайнер, който е родом от Емилия Романя, се наложи като огромна фигура на модата в столицата на Ломбардия Милано. Тези две области са с най-вече смъртни случаи в резултат на пандемията от новия ковид в Италия.

Когато бе оповестено за първия смъртен случай вследствие на COVID-19 в страната, Армани се готвеше да показа есенната си сбирка в Милано. Тогава той реши да реорганизира активността си.

"Случващото се ме засегна надълбоко. Като се има поради, че активността е замряла и държавното управление реши да се прекрати всяко произвеждане, което не е от първа нужда, си споделих, че би трябвало неотложно да отвръщам ", разясни той.

Той прави дарения на лечебни заведения в Италия, само че локален здравен център се свързва с него и акцентира, че се нуждае от защитни дрехи и материали. Тогава Армани се залавя с произвеждане на защитни дрехи в Каре, Мателика, Сетимо Торинезе и Трент.

"Става въпрос за съвсем занаятчийско произвеждане, тъй като всички машини не са използваеми. Използваме и шевни машини ", означи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР