Страхувам се, че сега голямата битка ще бъде на отборите

...
Страхувам се, че сега голямата битка ще бъде на отборите
Коментари Харесай

Голямата битка ще е между адвокати на Тръмп и Байдън, смята проф. Любомир Топалов

Страхувам се, че в този момент огромната борба ще бъде на тимовете от юристи на двете акции. Бяха заложени проблеми, които да предотвратят избирането на президент преди идващите една-две седмици, може би.
Това разяснява пред БНР проф. Любомир Топалов, посетител професор в Бостън колидж.
 Проф. Мермерски уточни коя е изненадата на изборите в Съединени американски щати досега Проф. Мермерски уточни коя е изненадата на изборите в Съединени американски щати досега
Нещата с американските избори са на ръба. Започва да идва докладът за изборната колегии от щатите, които ще дефинират президента за...
Припомняме, че по-рано, без това да е публично доказано. Все още дефинитивни резултати от вота няма, само че Тръмп се закани, че ще оспорва различен излаз от дуела в съда и най-много резултатите от вота по пощата.
Проф. Топалов изясни, че и основават обстановка, в която изходът от преброяването може да бъде оспорван и от двете страни.
По думите му има доста хора, които се опасяват да кажат, че поддържат Доналд Тръмп и това изкривява резултатите от социологическите допитвания.
Отчитането на най-големия растеж на стопанската система на Съединени американски щати е вест, която също повлия на решението на гласоподавателите, уточни още анализаторът.
 Доналд Тръмп с първи коментар за вота в Съединени американски щати: Печелим на всички места, ще желая Върховният съд да спре броенето Доналд Тръмп с първи коментар за вота в Съединени американски щати: Печелим на всички места, ще желая Върховният съд да спре броенето
Без подозрение това е конференцията в най-късен час, която повеждам. Искам да благодаря на американския народ за голямата поддръжка. Мил...
Според него
" Кампанията на Байдън се обърна против личността на Тръмп и се концентрира върху един от най-големите проблеми за неговото ръководство - оправянето с ковид. Без да предложи радикално друга опция, тъй като е ясно, че няма доста неща, които може да направи по друг метод ".
Проф. Топалов предвижда, че в американското общество ще се засилят дебатите за горна граница на възрастта на претендентите за президент на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР