Страховитата житейска история на 19-годишния Кристиан и неговата баба успя

...
Страховитата житейска история на 19-годишния Кристиан и неговата баба успя
Коментари Харесай

Николета помага на болно момче


Страховитата житейска история на 19-годишния Кристиан и неговата баба съумя да трогне Николета Лозанова.

Плеймейтката се притече на помощ на младежа, който страда от детска церебрална парализа. Без да издава каква сума е дарила за лекуването на момчето, НиЛо прикани своите 821 хиляди почитатели да се притекат на помощ.

Историята на Кико е извънредно жестока. Той е от село Драганово и още при раждането му е сложена диагноза детска церебрална парализа, и то в тежка степен. Момчето е изоставено от майка си и татко си, които не могат да одобряват, че цялостен живот ще би трябвало да поставят грижи за него. Майката отпътува за чужбина, с цел да гради ново семейство, бащата също изчезва. Оставят го на баба му Ани и тя е единственият човек в живота на Кико. С напредването на годините старата жена стартира да се грижи все по-трудно за внучето си. Двамата живеят с по-малко от 1000 лева на месец, които са извънредно незадоволителни освен за ежедневни разноски, само че и за скъпоструващото лекуване на Кристиан, писа България Днес.


Съдбата на момчето и баба му жегва Николета Лозанова и тя моли всеки, който желае да помогне и да бъде съпричастен, да подари. Николета споделя, че момчето има голяма потребност от инвалидна количка и позициониращ стол. Освен това момчето се нуждае от скъпоструваща интервенция, която баба Ани няма опция да заплати.

IBAN BG61STSA93000027125721
Кристиан Захариев Йовчев
Банка ДСК-АД

 Баба Ани се грижи сама за 19-годишния си внук

Баба Ани се грижи сама за 19-годишния си внук
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР