Страховит женски сблъсък клати основите на „Фермата“. В последната седмица

...
Страховит женски сблъсък клати основите на „Фермата“. В последната седмица
Коментари Харесай

Веселка избра Дана за свой опонент на дуел във Фермата - slava.bg

Страховит женски конфликт клати основите на „ Фермата “. В последната седмица от шоуто една против друга се изправят най-младата и най-възрастната участничка. Двете ще се борят за място на огромния край, който ще се излъчи онлайн на 14 декември, предава Монитор.

В последните дни на предаването сили ще мерят 22-годишната конярка от село Борима Веселка и 47-годишната филоложка Дана, която влезе в предаването като един състезател с щерка си Велислава. Въпреки че са от разнообразни генерации, двете имат нещо общо - всяка от тях е майка на три деца.

След като Веселка избра Дана за собствен конкурент, детската учителка Маргарита остана без съпернички и автоматизирано се класира на финала. В идващите няколко дни ще станат ясни останалите кандидати за огромната премия.

На последния конфликт на 14 декември ще отидат четирима участници. В този ден двамата мъже ще се изправят един против различен. Същото ще създадат и две дами. Победителите - мъж и жена, ще се опълчват в две борби, съобразени с обстоятелството, че участниците са от разнообразни полове, а най-после „ Фермата “ 5 ще излъчи своя огромен победител.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР