Страховете, че хиляди хора могат да щурмуват секретната Зона 51

...
Страховете, че хиляди хора могат да щурмуват секретната Зона 51
Коментари Харесай

Щурмът на „Зона 51” се провали

Страховете, че хиляди хора могат да щурмуват секретната " Зона 51 " през вчерашния ден не се оправдаха, откакто пред военната база се събраха едвам 75 души. Милиони дадоха отговор на обява във Facebook през юни, призоваваща хората да атакуван оборудването в Невада на 20 септември, с цел да „ видят извънземни “, напомня БГНЕС.
В последна сметка никой не се престраши да влезе в зоната, а един човек беше задържан поради уриниране покрай портала.
В „ Зона 51 ” от дълго време се носи слух за секрети за извънземен живот. В рамките на дни след старта си, събитието се трансформира в интернет сензация, произвеждайки медийни заглавия в целия свят. Повече от три милиона души показаха интерес да вземат участие в щурма. Американските военновъздушни сили предизвестиха, че зона 51 е „ дейна база за образование на американските Военновъздушни сили и бихме обезкуражили всеки да се пробва да влезе в зоната, където образоваме американските въоръжени сили “.
Въпреки доста упования към събитието, единствено към 75 души се появиха на предната врата на „ Зона 51 ” и никой не се опита да влезе. „ Рейдът “ беше по-скоро локален празник, като запалянковците се обличаха в костюми и държаха табели.
„ Малко съм отчаян, тъй като това е доста по-малко хора, в сравнение с са декларирали присъединяване онлайн “, споделя Натан Браун, който е минал на повече от 700 благи от Портланд, за вестник Las Vegas Review-Journal.
" Зона 51 " е основана по време на Студената война сред Съединени американски щати и Съветския съюз като оборудване за изпитване и разработка на самолети. Въпреки това редица теории на конспирациите свързват мястото с извънземен галактически транспортен съд и телата на водачите му, откакто те са аварирали в Розуел, Ню Мексико, през 1947 година Правителството на Съединени американски щати твърди, че не е имало извънземни, а авариралият транспортен съд е бил метеорологичен балон. Други настояват, че са виждали НЛО над или покрай обекта, до момента в който някои споделят, че са били отвлечени от извънземни. 
Базата е оповестена за неразрешена зона и всички коли, които пътуват наоколо, биват зорко следени от военни постове по хълмовете. В региона са инсталирани голям брой камери и геосензори. Съществуват пътни знаци, които предизвестяват, че фотографирането е неразрешено и потреблението на смъртоносно оръжие е позволено по силата на акт от 1950 година за вътрешната сигурност. Път 375 в региона се назовава „ Извънземна автомагистрала “.
В интервала от 1957 до 1968 година тук са извършени най-малко 4 документирани нуклеарни опита. По-голямата част от хората, които работят в зоната, пътуват до работа и назад с под наем аероплан наименуван Джанет от Лас Вегас. Поради строгата секретност, нищо не може да напусне региона, написа Уикипедия. Единственото, което от време на време живеещите в региона или преминаващи туристи следят, са светлините през нощта или необикновени летящи обекти. Дълго време самото държавно управление отхвърляше съществуването на " Зона 51 ", досега когато фотоси въз основата от съветски шпионски аероплан станаха обществени.
Поради пазенето в загадка на всички действия в базата последователно пораждат разнообразни тайни теории. Най-популярната от тях е, че държавното управление учи аварирали извънземни галактически кораби и други НЛО, както и техни извънземни същества. Последните разкрити документи обаче демонстрират, че там е имало самолети с чудновати форми, само че не е имало летящи чинии. Според някои на това място има тела на аварирали извънземни от случая в Розуел. В даден миг са водени каузи против активността въз основата заради повода, че се изгарят мощно токсични субстанции.
Предполага се че постройките на повърхността са единствено прикритие на секретна активност подземен. Днес базата може да бъде забелязана от сателитните фотоси на Гугъл. Военните обаче са осведомени с опциите на спътниците и не се чакат фотоси на подозрителна активност отвън хангарите. През годините базата се е разрастнала неведнъж. През 2007 година и 2014 година се появяват още два нови хангара задоволително огромни да поберат огромен аероплан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР