Страхотният успех на бившите разработчици от Ubisoft Montreal и EA

...
Страхотният успех на бившите разработчици от Ubisoft Montreal и EA
Коментари Харесай

Сериите Outlast са се продали в 15 000 000 копия

Страхотният триумф на някогашните разработчици от Ubisoft Montreal и EA Montreal е доказателство за жизнеността на сингъл заглавията с история.
В изявление с GameIndustrybiz, един от основателите на Red Barrels, Филип Морен, споделя, че Outlast сериите са се продали в 15 милиона копия по целия свят, а генерираните облаги от това – трансферирали CAD $64 млн. Всичко това, вземайки поради, че при завършването на първата игра, студиото е било на ръба на банкрута. Както разбираме обаче от думите на Морел, Outlast 3 няма да се появи в скоро време, защото студиото се е заело с план, който е надалеч от света на сериите. Всичко е към момента в един много ранен стадий на развиване, само че без подозрение всяка вест към Red Barrels в бъдеще, ще следим с интерес.

„Все още сме в стадий на прототипна разработка и това, което искам да реализира е да получа първообраз, от който всички ще сме удовлетворени. А по-късно, да намерим най-правилния метод, с цел да свършим работата. Дали ще ни е необходим същия бюджет? Или може би по-малък? Точно в този момент нямам отговор на този въпрос“, споделя Морин.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР