Страхотният сексуален живот се характеризира с много неща. Често добрият

...
Страхотният сексуален живот се характеризира с много неща. Често добрият
Коментари Харесай

Защо двойките, които правят това, имат най-добрия секс

Страхотният полов живот се характеризира с доста неща. Често положителният секс е резултат от неща като деликатен съкровен сътрудник и да си наясно какво те възбужда.
Но малко известна загадка, която ще ви подсигурява най-хубавия секс в живота ви, е подобряването на връзката във връзката.
Може да не е първото нещо, което ще добавите към листата на това, което включва умопомрачително положителният секс, само че това е самата истина.
Добрите отзивчиви умения са в основата на хубавичко и щастлива връзка или брак. След години взаимен живот е елементарно да мислите, че познавате всеки атом от половинката си. Но множеството от нас се развиват и трансформират през целия живот, което е хубаво нещо! Това значи, че има възможност да проучите нови страни на колегата си, даже в случай че сте дружно от години.
Подобрявайки връзката във вашата връзка, вие ще гарантирате, че и двамата се чувствате чути и уважавани. Това ще понижи спора
Конфликтът е част от всяка връзка. Има обаче разлика сред конструктивен и банални кавги.
Ако желаете по-добър полов живот, подобряването на връзката ще понижи ненужните спорове, а това ще ви даде опция да си спомните за какво се влюбихте един в различен.
Когато се разбирате по-добре и прекарвате по-малко време в разногласия, ще върне спомените за това по какъв начин и по кое време е почнала любовта ви. Когато линиите на връзка са отворени, атрактивните качества на колегата ви могат да станат по-изявени и това може да докара до повече привличане във вашата връзка или брак. То е от главно значение за страхотния секс. Без него сексът рядко се случва.
Напомняйте на колегата си какъв брой е прелъстителен. Това сигурно ще го накара още веднъж да гледа с разнообразни очи към вас.
Подобряването на връзката във връзката ви е като бърз път към повече фамилиарност. Това е по този начин, защото връзката е вашата връзка.
Без връзка няма доста основа за връзките.
Истинската фамилиарност може да ви подтикне да желаете да се сближите и да се задълбочите в личните си дълбочини като двойка. Това ще ви разреши да показвате накърнимост един пред различен.
Уязвимостта постоянно се подценява като значима част от страхотния полов живот. Всички препоръки в списания и онлайн изявления за секс са ориентирани към нови позиции, вълнуващи секс играчки и разнообразни типове лубриканти. Рядко се загатва в тях, че да бъдете уязвими пред половинката си е ефикасен метод за възстановяване на половия ви живот.
Но уязвимостта е от решаващо значение, защото е значим предвестител да се чувствате по този начин, както желаете. Тя ви разрешава да споделяте какво харесвате и какво не в леглото.
С повече схващане, по-малко разногласия, нараснало привличане и фамилиарност и по-голяма накърнимост идва по-голяма лекост при другарство на половите желания.
Когато уведомите колегата си какви са вашите скотски лайкове и щения, увеличавате възможностите да получите това, което желаете по време на секс. И единствено когато сътрудникът ви знае какво желаете, той може да постави старания да ви даде това, което желаете.
Страхотният секс може да пристигна естествено - изключително при започване на връзките. Но половият живот, който си заслужава, постоянно е този, за който също си коства да работим.
Ако мечтаете за съответен вид досег или поза, кажете на половинката си. Ако желаете повече фамилиарност и романтика, уведомете колегата си.
Нищо на света няма да ви помогне да получите половия живот, който желаете и заслужавате, в случай че не практикувате вярно общуването с другия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР