Страхотни почитатели сме на Килиън Мърфи, а любовта ни към

...
Страхотни почитатели сме на Килиън Мърфи, а любовта ни към
Коментари Харесай

Килиън Мърфи ще участва в Нито звук 2

Страхотни фенове сме на Килиън Мърфи , а любовта ни към него пламна откакто видяхме какви ги прави в сериала Peaky Blinders . Петият сезон е сниман и към този момент тече постпродукция, а ние нямаме никакво самообладание да го забележим, само че за жалост към този миг нямаме информация по кое време това ще се случи.
 Peaky Blinders, Том Харди, Стивън Найт и какво ни е подготвил петият сезон на сериала
Какво ни е подготвила незаконната тайфа от Бирмингам

Какво ще се случва в петия сезон на Peaky Blinders

Имаме обаче доста положителни вести към Килиън Мърфи. Според източници на The Hollywood Reporter, 42-годишният ирландец договаря за роля в подготвяното продължение на " Нито тон " . На режисьорския стол още веднъж ще седне Джон Кразински , който ще напише и сюжета, а Емили Блънт също е назад в играта.

Публикация, споделена от A Quiet Place (@aquietplacemovie) на Юли 13, 2018 в 9:23 PDT

Няма публична информация каква ще бъде ролята на Мърфи, само че съгласно източниците той ще изиграе мъж със загадъчни планове , който ще се причисли към Евелин (Емили Блънт) и децата ѝ. Припомняме, че " Нито тон " е апокалиптичен филм, в който дребното останали хора би трябвало да пазят безспорна тишина, с цел да оцелеят, тъй като биват ловувани от мистериозни извънземни чудовища. Те нямат зрение, само че ловуват благодарение на слуха си.
 И
И " Нито тон " ще има продължение

Нямаме самообладание

Снимките на продължението на " Нито тон " би трябвало да стартират това лято, а филмът да тръгне по кината през май 2020 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР