Страхотна трета четвърт се оказа напълно достатъчна на Бостън за

...
Страхотна трета четвърт се оказа напълно достатъчна на Бостън за
Коментари Харесай

Бостън видя сметката на Индиана за една четвърт

Страхотна трета четвърт се оказа изцяло задоволителна на Бостън за десета победа като посетител и общо осемнадесета от началото на сезона. Селтикс завоюваха визитата си на Индиана със 108:98, а това се случи след нова порция постоянни изяви от страна на водачите на тима Кайри Ървинг и Ал Хорфърд.

Ървинг вкара 25 точки и даде 6 асистенции, а Хорфърд остана с 21 точки, 6 асистенции и 3 чадъра. Маркъс Смарт и Тери Розиърс прибавиха надлежно 15 и 17 точки, а Селтикс вкараха 37 против едвам 16 за домакините от Индианаполис в третата част, в която влязоха с закъснение от 9 точки.

Бостън е в серия от четири последовтелни победи против този противник, а след триумфа в Индианполис се връща вкъщи за пет следващи мача пред лична аудитория.

Шестима играчи на Индиана приключиха с двуцифрени индикатори за втори следващ мач, само че и това не бе задоволително за Пейсърс. Майлс Търнър бе най-резултатен с 19 точки, а Домантас Сабонис се включи със 17 от пейката за домакините, които направиха 19 неточности.

Бостън има 18 победи и 3 загуби в актива си, до момента в който Индиана е с баланс 11-9.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР