„Страхотна почивка - ол инклузив е!" - хвалят се туристи.

...
„Страхотна почивка - ол инклузив е!" - хвалят се туристи.
Коментари Харесай

Неизяденото днес кюфте - карначе утре!

„ Страхотна отмора - ол инклузив е! " - хвалят се туристи. Да, но не, тъй като лъсна истината за богатото меню.

Оказва се, че за разнообразието в чиниите има похват - кюфтета в ол инклузив комплексите по морето минават през мелачка, а на идващия ден се сервират като карначета на скара да вземем за пример. Това написа "Телеграф ", цитирайки източници, безусловно от кухнята.

Причината е, че практиката в ол инклузив заведенията за хранене е да не се изхвърлят никакви артикули, изключително пък към този момент минали през огъня. "Изобретателността " на готвачи и шефове пък бие върхове всеки сезон.

Уловките за почиващите не стопират единствено с ол инклузива. "Всичко включено ", само че без 20 лева за паркинг - гласят предложения.

Повечето хотели на морето разполагат със СПА центрове, парни бани и джакузита, само че в случай че туристите желаят да ги употребяват, би трябвало да си заплащат настрана от сумата, която към този момент са дали.

По същия метод е решен и въпросът с паркирането - за автомобил се заплаща от 15 до 20 лв. на вечер. Иначе екстрите за почиващите са доста, само че в случай че си носят в допълнение още пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР