Страхотна демонстрация на расизъм спрямо България се видя в цяла

...
Страхотна демонстрация на расизъм спрямо България се видя в цяла
Коментари Харесай

А това не е ли расизъм? Европа обяви всички българи за животни

Страхотна проява на расизъм по отношение на България се видя в цяла Европа след мача против Англия (0:6), който се игра в София. Припомняме, че той бе спиран на два пъти поради расистки викания. Медиите из цяла Европа излизат с вести по отношение на абсурда, само че стана ясно, че нашите проблеми с расизма са нищо в съпоставяне на тези в Англия, защото ксенофобията на Острова доближи невиждани за Европа върхове.
Става въпрос за днешните изявления в едни от най-големите английски вестници. Медиите на Острова слагат под общ знаменател всички българи, обиждайки ги на “животни ” и “расисти ”.

Няколко часа преди дуела на „ Васил Левски “ британски жител умря след приложимост на големи количества алкохол и упойващи субстанции. Преди да почине ентусиастът безусловно вилня в “Пирогов ” и се наложи полицията да се намесва. Въпреки това, нито една българска медия обаче не си разреши да постави някакъв епитет на англичаните като “наркомани ” или “алкохолици ”.
По сходен метод бе процедирано и със зверствата на британците в Прага и София, част от които заплашиха здравето и живота на жителите.

И след всичко това нито една медия в Европа не си разреши да постави всички англичани под общ знаменател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР