Страхотен успех записаха малките състезатели на варненския клуб по карате

...
Страхотен успех записаха малките състезатели на варненския клуб по карате
Коментари Харесай

Талантите на Захари Дамянов грабнаха четири медала в държавното по карате киокушин за деца

Страхотен триумф записаха дребните състезатели на варненския клуб по карате киокушин Нихонто. Воденият от абсолютния международен първенец Захари Дамянов отбор взе участие с 20 каратеки на държавното състезание за деца от 8 до 10 година в бургаската зала " Младост ".

``
реклама

Организатор на събитието бе Българската Карате Киокушин федерация.



При 8-годишните в категория до 30 кг всички медали бяха за гениите на Нихонто. Христо Христов завоюва купата, Васил Кисьов остана втори, а Пламен Пенев стана бронзов медалист. В категория до 25 кг в същата възраст Борис Тодоров приключи трети.



Сенсей Захари Дамянов съобщи, че е извънредно благополучен от представянето на своите състезатели, и изрази удовлетворение, че Семеен кодекс Нихонто се развива в вярна посока, защото възпитаниците му демонстрират непримиримост, целенасоченост и почтена игра на татамито.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: