Страхотен успех - това сочат обобщените резултати на услугите на

...
Страхотен успех - това сочат обобщените резултати на услугите на
Коментари Харесай

Благодарение на AI - търсачката Bing достига до 100 млн. души дневно

Страхотен триумф - това сочат систематизираните резултати на услугите на Microsoft, сдобили се с изкуствен интелект единствено преди месец. Търсачката Bing, браузърът Edge и даже остарелият чат Skype към този момент имат достъп до същия модел, който се употребява от международно известния AI ChatGPT.

Само за месец броя на дейните консуматори дневно в Bing е скочил до 100 млн. души. Мобилната версия пък има 10-кратен растеж на потребителите. Около една трета от тях са изцяло нови.

Това не значи, че Bing, която съществува от години, даже се приближава до монополиста в търсенето онлайн - Гугъл - само че Microsoft работят върху това. И се готвят за скорошното идване на изкуствения разсъдък, който конкуренцията създава.

Но внедряването на AI видно е бил верният ход - търсачката е надалеч по-функционална и комфортна с новите благоприятни условия, които дава езиковия модел. Има и доста по-високо качество на поръчките за търсене.

Изкуственият разсъдък на Bing има някои съществени преимущества пред ChatGPT. Той е подготвен с по-скорошни и точни данни, може да търси непосредствено в интернет, резервира информация за държанието и потребностите на потребителите. И скоро се чака да бъде внедрен в още повече от инструментите и програмите на Microsoft.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР