Страхотен триумф за най-добрия ни тенисист. Григор постига най-значимата победа

...
Страхотен триумф за най-добрия ни тенисист. Григор постига най-значимата победа
Коментари Харесай

Григор Димитров след престижната победа във Виена: Съсредоточих се върху най-простите елементи от играта

Страхотен успех за най-хубавия ни тенисист. Григор реализира най-значимата победа за сезона във Виена.

Григор Димитров изрази удовлетворение от представянето си в мача против Стефанос Циципас на 1/8-финалите на шампионата във Виена. Първата ни ракета загуби по доста мъчителен метод първия сет, откакто пропиля задатък от 5-0 в тайбрека, само че по-късно сподели темперамент и обърна развоя на срещата.

Победата над Циципас бе първата за Димитров против тенисист от Топ 10 от съвсем година насам. За последно той направи това на миналогодишния Мастърс в Париж, когато отстрани Доминик Тийм.

„ Никога не е елементарно да се измъкнеш от такава обстановка “ сподели българинът в изявлението си след мача. „ Бях концентриран, само че той бе доста съдбоносен. В хода на тайбрека имаше няколко обстановки, в които шансът беше на негова страна. Почувствах, че няма какво повече да направя. Но все пак продължих да имам вяра и да върша нещата по верния метод “ добави Димитров, пише tenniskafe.com.

„ Съумях да остана в мача, което беше най-важното. Стефанос е страховит войник. Когато играеш против него, би трябвало постоянно да си подготвен. Съсредоточих се върху най-простите детайли от играта “ показа още първата ни ракета.

Димитров съобщи, че е оптимистично надъхан за мача си против Дан Еванс и че най-важното нещо за него продължава да бъде насладата от играта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР