Страхотен скандал се разрази след двубоя Лъвчета - Н Спорт

...
Страхотен скандал се разрази след двубоя Лъвчета - Н Спорт
Коментари Харесай

Треньор удари съдия на детски футболен мач, не трябвало да дава дузпа

Страхотен скандал се развихри след дуела Лъвчета - Н Спорт от столичното състезание по футбол 7 за деца, родени през 2008 година, група " Б ".

Срещата, която се игра в неделя, 21 октомври, от 12:40 ч в " Спортна София ", Зона Б-5, приключи 3:2 за Лъвчета. След края на дуела треньорът на Национал Спорт Петър Чавдаров е блъснал с глава по лицето основния арбитър Любомир Атанасов, твърди Viasport.bg.

Само бързата интервенция на защитата е предотвратила по-сериозни конфликти.

Гневът на треньора е провокиран от отсъдена дузпа в интерес на Лъвчета при резултат 1:0 за Н Спорт.

Случаят ще бъде прегледан във вторник, 24 октомври, на съвещание на дисциплинарната комисия, когато ще бъде оповестена и позицията на Футболния съюз.

Viasport.bg се свърза със съдията Атанасов, който отхвърли публично да разяснява случая.

Потърсихме и позицията на Национал. От клуба обявиха, че изрично не е имало удар, нито посегателство, а единствено препирня сред треньора Петър Чавдаров и 22-годишния арбитър Любомир Атанасов.

Наставникът на Н Спорт 2008 е изискал пояснение от рефера за дузпата, отсъдена в интерес на Лъвчета. От Н Спорт оповестиха още, че Чавдаров ще бъде осъден по вътрешния устав за това, че се е разправял със съдията, само че няма да позволен да бъде упрекнат в нещо, което не е направил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР