Страхотен ден за Анди Мъри. Световният номер едно в тениса

...
Страхотен ден за Анди Мъри. Световният номер едно в тениса
Коментари Харесай

Анди Мъри тренира с Гришо, обяви, че ще има второ дете

Страхотен ден за Анди Мъри. Световният номер едно в тениса опроверга слуховете, че контузия го вади от " Уимбълдън ". И то по какъв начин? С подготовка против нашия Гришо Димитров.

Появиха се фрагменти по какъв начин двамата разменят технични удари на тревен корт. После Анди излезе и изненада медиите с огромната вест: дружно със брачната половинка Ким чакат второ дете. Двойката подписа брак през 2015 година, има щерка София на годинка.

" И двамата сме щастливи, нямаме самообладание ", сподели 30-годишният настоящ първенец от шампионата. Попитан дали новината може да го разконцентрира във значимия миг, Анди изясни:

" Със сигурност не. Няма по какъв начин фамилният живот да бъде и най-малка причина за липса на централизация. Ким ще пристигна и ще бъде до мен на кортовете ", посочи още шотландецът.

Той сподели, че напълно скоро са разбрали за бебето, само че няма никакво желание да дискутира с медиите датата на раждането.

Анди Мъри постоянно е казвал, че се усеща доста по-уверен като състезател, откогато сътвори семейство. Асът излиза на корта на следващия ден против Александър Бублик от Казахстан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР