Страхливецът Румен Радев трепери от ПИК и други неудобни медии.Вече

...
Страхливецът Румен Радев трепери от ПИК и други неудобни медии.Вече
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Г-н Радев, толкова ли се страхувате от ПИК?

Страхливецът Румен Радев трепери от ПИК и други неуместни медии.

Вече пети ден уеб сайтът ни е подложен на чудовищна хакерска офанзива – по едно и също време от чужбина и България. Атакувани са и уеб страниците „ Афера “ и „ Труд “.

Според експерти ресурсът за сходна поръчка е грамаден, в размер на стотици хиляди евро.

Кой желае да запуши устата на дребното опозиционни издания?

Очевидно не е Луна, надали е и Йоло Денев.

Онова, което свързва изброените нагоре медии, са рецензиите към персоналния режим на Радев и неуспеха на служебното му държавно управление, което докара инфлация като в зимата на Жан Виденов и най-висока смъртност от коронавирус в целия свят.
свързани новини76523на 19.10.2021
И какво прави в същото време президентът на републиката? Удря подло публицистите, които дръзват да напишат истината. Лишава ги от правото им на труд. Лишава аудиторията им от публицистично наличие. А другояче се бие в гърдите, че бди за свободата на словото.

ПИК подаде тъжба до Софийска градска прокуратура и ГДБОП. Надяваме се, че институциите ще проверяват, няма да лапат мухите, както постоянно се случва в последно време.

Проблемът е, че може би би трябвало да проверяват себе си, тъй като сходна по размер хакерска офанзива е намирисва на чисто държавна поръчка…

Колко ли би трябвало да сме уплашили претендента за втори мандат? Колко ли го " опасяваме "? Какво мислят по тематиката останалите български медии? Или избират да злорадстват, тъй като по този начин се отпушва територия за тях, тъй като паразитират върху нещастието на събратята си?

Това е мимолетна разтуха, сътрудници. Вие сте идващите. Ако по този начин работи с нас, към вас ще е още по-безпощаден, в случай че инцидентно го настъпите по мазола. Сталинизмът при този човек е метод на мислене, рецидив, не инцидентен изблик на страст.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР