*** страхливец***Промоутърът на Олександър Усик брутално каза на Тайсън Фюри

...
*** страхливец***Промоутърът на Олександър Усик брутално каза на Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Казаха на Тайсън Фюри да се оттегли, след като се оттегли от битката с Олександър Усик - F

*** страхливец " ***

Промоутърът на Олександър Усик брутално сподели на Тайсън Фюри да се отдръпна, откакто той се отдръпна от тяхната безспорна борба за купата в тежка категория.

В петък бе доказано от лагера на Фюри, че 35-годишният британец е получил порязване по време на спаринг и няма да се изправи против Усик единствено след две седмици. „ Абсолютно унищожен “ Фюри твърди, че е бил в „ великолепно положение “ преди горещо предстоящата им среща в Саудитска Арабия, като се е подготвял да води борба с украинеца „ толкоз дълго “.

„ Много ми е за всички, които вземат участие в това голямо събитие и ще работя старателно за пренасрочената дата, откакто окото бъде излекувано “, даде обещание Фюри, който е настоящ първенец на WBC, до момента в който Усик държи коланите на WBA, WBO и IBF.

Следвайки изказването си с обява в Instagram, основаният в Моркам войник ​​добави към своя фотография, на която театралничи полугол в огледалото: „ Не мога да не се контузя на спаринг, само че това, което мога да кажа, беше, че Усик б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР