Страхът съпровожда човек постоянно. По-често от разумни страхове, но понякога

...
Страхът съпровожда човек постоянно. По-често от разумни страхове, но понякога
Коментари Харесай

Звездите, които се страхуват от насекоми

Страхът съпровожда човек непрекъснато. По-често от рационални страхове, само че от време на време човек страда от искрено мъчителни форми. Природата се е постарала човечеството да не скучае единствено на планетата, за това една от многочислените уплахи е тази към инсекти.От нея страдат освен елементарни хора, само че и куп звезди, предава БГНЕС.
1. Никол Кидман
Холивудската звезда, отбелязваща своята 53-годишнина през 2020 от ранна детска възраст изпитва злост към всевъзможни буболечки. Причината за това се крие в детството й, когато тя живее в Австралия и по нейни мемоари към дома, в който живее бръмчали всевъзможни инсекти, някои от които с великански размери.Наплашеното момиченце се научило да прескача оградата, вместо да влезе през портала, единствено и единствено да не сблъсква с неприятните животинки.
Никол Кидман се пробва да се пребори със личните си страхове като влиза в клетка с буболечки, само че опитът се оказва несполучлив.
2. Кайли Дженер
Американският модел, притежател на козметична марка / Kylie Cosmetics/ и участник в риалити шоуто „ Семейство Кардашиян “ Кайли Дженър прелестно схваща проблемите на Никол Кидман. Успешната бизнесдама е уверена, че в пеперудите няма нищо красиво и целия екстаз по тях е цялостна нелепост. А повода за такава убеденост е елементарна - в случай че отрежете крилата на пеперуда, остава елементарен бръмбар.
При това отношение към пеперудите няма нищо изумително в това, че на Хелоуин тя се облича в костюм на пеперуда. Символът на лекост, великолепие и хубост за едни за други е същински призрачен сън.
3. Ирина Алексимова
Липидопетерофобията, както се назовава страха от пеперуди, не е непозната и на съветски звезди.. Сред тях е Ирина Апексимова, която нееднократно е споменавала в интервютата си за личния си боязън.
Освен това актрисата, певица и телевизионната водеща не може ясно да разпознават аргументите за патологичната ненавист към крилатите инсекти. Но заявява с цялостна убеденост, че най-лошото е, че пеперудите пърхат на всички места през летните месеци.
4. Скарлет Йохансон
Сложни връзки с насекомите, по-специално с един техен тип има и холивудската звезда Скарлет Йохансон. Блатофобията /страх от хлебарки/ не е смешка работа! Поводът е случай, когато Скарлет се разсънва в миг, когато представител на това племе умерено се разхожда по лицето й. Това впечатляващо пробуждане оставя такава диря в съзнанието й, че и до през днешния ден тя изпитва под паника смут от тези инсекти.
5. Филип Киркоров
От блатофобия страда и известният артист, композитор и продуцент Филип Киркоров. Неговият патогенен боязън от хлебарки доближава такива мащаби, че даже е ставал причина за анулация на концерти. Появата на един-единствен образец в хотелската му стая в Красноярски хотел е била задоволителна да прекратяване на тура в Сибир и Далечния изток.
6. Клинт Истууд
С всевъзможни инсекти не се понася и популярния „ кинокоубой “ Клинт Истууд. Да изкара от равновесие артиста, прочут с функции на немногословен и извънредно неустрашим персонаж, е задоволителна една буболечка. На снимачната площадка Клинт Истууд нееднократно контактува с всякаква фауна, съумява да преодолее неприязънта си към коне, само че страха от инсекти се оказва най-силен.
7. Няма да е заслужено в случай че в класацията на хора, страхуващи се от инсекти не включим и Уди Алън . Сред многочислените му страхове, сред които от височина, кучета и слънчева светлина до врани и деца, влиза всичко, в това число и този от инсекти. Между другото, имайки поради от какво се опасява четирикратния притежател на „ Оскар “, отсъствието на инсектофобия би било необичайно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР