Страхът от това как ще се предприемат реформаторските стъпки води

...
Страхът от това как ще се предприемат реформаторските стъпки води
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: ГЕРБ се страхува от реформите

Страхът от това по какъв начин ще се подхващат реформаторските стъпки води до популизъм. ГЕРБ пренебрегват проблемите и бягат от непопулярните ограничения. Така зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Движение за права и свободи Нигяр Джафер разяснява положението на правителстовото.

"Има непопулярни ограничения, които ГЕРБ трябваше да подхващат. ГЕРБ ръководи 11 години, това е задоволително време за смяна ", разяснява тя.

Джафер се очуди, че вотът на съмнение е плануван за петък, обръщайки внимание, че обикнове се привиква малко откакто е импортиран. Тя позволява, че ръководещите не са подготвени за този спор. Движение за права и свободи обаче ще бъдат в пленарната зала и ще вземат участие в полемиката по вота, увери Джафер.

Какви са разпоредбите за вота на съмнение?

"Независимо какъв ще бъде изходът от гласуването, имаме голям проблем, че нямаме ценностно болшинство. Гласуването на бюджета и на вота на съмнение демонстрират кой е съпротива и кой не. Нашият принцип не е безусловно Стани, с цел да седна. Ние желаеме страната да се ръководи с съответни дейности ", уточни още депутатът от Движение за права и свободи.

Тя разяснява, че има държавно управление на малцинството, а дребният съдружен сътрудник се е разпаднал с отлюспването на Атака. По думите на Джафер с изключение на да основава безпорядък, Обединени патриоти не вършат нищо друго, с изключение на да основават проблем за държавното управление.

Движение за права и свободи поддържа импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение против кабинета поради повсеместен неуспех в полтииката на околната среда. Повод за желаната оставка на държавното управление са рецесията с безводието в Перник и абсурда с внасяне на противозаконен отпадък в България. От Българска социалистическа партия са подготвени с причините си, за какво третият кабинет на Бойко Борисов се е изчерпал и би трябвало да слезе от власт. От ГЕРБ пък се чува главната теза в своя отбрана, че ВиК мрежата е строена преди много години, когато на власт са били социалистите, в този момент просто се появява казусът. Самият Борисов до момента беше сбит в коментара си по претенции избор. Още през декември той съобщи, че не приема рецензиите на Българска социалистическа партия, по време на които са били спрени еврофондовете за екология (правителството на Пламен Орешарски, бел.ред.).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР