„Страхът от провал, от отхвърляне, страхът от грешки и от

...
„Страхът от провал, от отхвърляне, страхът от грешки и от
Коментари Харесай

Да останеш белязана като „бившата“ на принц Хари – актрисата Кресида Бонас споделя страховете си

„ Страхът от неуспех, от отменяне, страхът от неточности и от това, че не си съвършен – в избрани обстановки това ми пречи и лимитира опциите ми “ – споделя в изявление за „ Дейли Телеграф “ актрисата Кресида Бонас, която от 2012 до 2014 година имаше връзка с принц Хари.

Повод за изявлението е сериала White House Farm, в който 31-годишната актриса взе участие. В него тя приказва за професионалния си път и за страха да остане белязана вечно като „ някогашната “.

Принц Хари и Кресида Бонас по времето, когато имаха връзка Снимка: Getty Images

„ Работя интензивно, одобрявам специалността си и се надявам с тази роля да покажа на хората какво мога и да не остана в калъпа на стандартите “ – признава Кресида, която преди време се среща с принца посредством неговата братовчедка принцеса Юджини.

След раздялата през 2014 година Кресида и Хари резервират положителните си връзки, като актрисата даже участва на сватбата на принца с Меган Маркъл през май 2018 година На тържеството бе и друга някогашна другарка на Хари – Челси Дейви.

Кресида на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, май 2018 година Снимка: Getty/Instagram

През август предходната година Кресида Бонас се сгоди за брокера на недвижими парцели Хари Уентуърт-Стенли, само че поради пандемията сватбата бе отсрочена и към момента не е планувана нова дата.
Бивше гадже на принц Хари се сгоди и познайте – годеникът й също се споделя Хари Неочаквани посетители на кралската женитба! Две някогашни гаджета на Хари се появиха на церемонията Меган и Хари започнаха да връщат парите за реновацията на дома им в Англия Според изданието „ Мейл он съндей “ имението Фрогмор Котидж ще им коства по 22 000 $ на месец
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР