Страхът на хората беше употребен за политически цели. Много глупава,

...
Страхът на хората беше употребен за политически цели. Много глупава,
Коментари Харесай

Харалан Александров: Борисов си върна властта, като се скара, майстор е на пируети

Страхът на хората беше използван за политически цели. Много глупава, доста незряла реакция. Глупост е да не можеш да различиш поръчково ликвидиране от психоатака. Става дума за безскрупулна операция с възприятията на хората. Тези, които го направиха се изключват от групата на почтените хора.
Това сподели общественият антрополог Харалан Александров по Българска национална телевизия във връзка убийството на Вероника и последвалите реакции.

Подведоха медиите по света. Те включиха на режим на нахокване, на мъмрене. Беше печеливш ход на премира с мъмренето. Модерният свят работи с ДНК експертиза. Това не беше чуто. Стигна се до признания на родителите на момчето. Да откажеш да приемеш обстоятелствата е тежък декаданс, тоталитарно положение на мозъка. Всеки посредством своя профил във Facebook си има министерство на истината. Тепърва би трябвало да си даваме сметка за нейните провали. Борисов добре го направи като сподели, че медиите са власт.

Тази власт на публичността е най-безнаказаната и безотчетна. Започва да става най-опасната. Превръщаме се в жертви, тъй като живеем в изолирани балони. За това и конфликтът с действителността е толкоз тежък. Вижте профила на това момче-един симпатяга. Но когато живееш в действителния свят-фалираш и катастрофираш по най-опасния метод.

Борисов беше доста сериозен. Беше танц на ръба. Върна си властта като се накара на всички. В момента много устойчиво участва на сцената. Той е занаятчия на тези пируети.

Катастрофичните мечти, на които се отдаваме, нямат нищо общо с действителността. Не би трябвало да бъркаме ромските въпроси с казуса на гетото. Ако събереш сили и излезеш от гетото, ставаш мургав българин. На тези хора доста им се радваме. Много мъчно е да се напусне гетото. Трябва специфична политика. Това ще отнеме време. Много мъчно е да избереш да си обществен служащ. Истинската и честна работа е там, вътре на територията на гетата. Има ужасно доста гении в тези общности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР