Страхът на българите е не, че някой ще дойде да

...
Страхът на българите е не, че някой ще дойде да
Коментари Харесай

Борисов: Цяла година труд, накрая някой излиза да ги очисти

" Страхът на българите е не, че някой ще пристигна да работи за 5 месеца или 6 у нас, а за това какво ще стане след това като се образуват цели генерации ", съобщи Бойко Борисов пред български публицисти в Брюксел след срещата му със заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс, предава обстоятелства.бг.

Премиерът беше в Брюксел за постоянното съвещание на Европейския съвет. " И днеска имахме минута безмълвие за починалите в Страсбург, за тези терористични актове, за тези чудовищни закононарушения, които се правят.

Именно по този начин отговорих - в този момент като ме питаха - за какво не подкрепихме в Маракеш Пакта за миграцията. Така им отговорих! Всичките ме питаха. Защото европейските жители са работили цяла година, с цел да имат подобен Брутният вътрешен продукт тези страни.

Това значи големи старания на тези жители. И в този момент в най-светлите ни празници излезли със фамилиите си, създали си красиви базари, да се радват, да са щастливи, и да излезе някой с автомата да ги очисти. И ние да приказваме по какъв начин да се грижим за всички тези хора. Просто е неуместно в този миг. И това им отговорих " сподели Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР