Страхът и отчаянието са най-лошите съветници. Но и най-силните личности

...
Страхът и отчаянието са най-лошите съветници. Но и най-силните личности
Коментари Харесай

12 основателни причини никога да не се предавате

Страхът и отчаянието са най-лошите съветници. Но и най-силните персони имат своите бездни от насъбраната прочувствена отмалялост на безконечното биткаджийство. Когато сте на прага да вдигнете ръце и да се предадете, помнете, че след бурята постоянно изгрява слънце. И още, че можем да се надигнем и да продължим в случай че потърсим опора в някоя от изброените по-долу съставки на устойчивостта.

1. Надеждата

Единствената уважителна причина човек да се съобщи е гибелта. Но до момента в който сте живи, имате избор да се движите към смяна.

2. Реализмът

Вероятността да получите каквото и да е от първия път е доста дребна. Всяко нещо желае време, с цел да бъде научено и усвоено. Несъмнено, по този път ще допускате и неточности. Учете се от тях.

3. Вътрешната мощ

Всеки от нас е по-силен, в сравнение с допуска. Временните неуспехи не са основателна причина да ви спрат по пътя към триумфа.

 4. Полезното самочувствие

Ако свивате знамената и се оттеглите от упоритостите и задачите си, това е уязвимост и симптом, че се предавате. Покажете се на света и на самите себе си. Напълно е допустимо тъкмо по този начин да постигнете това, за което мечтаете. Със сигурност ще загубите в случай че се предадете.

5. Състезателният дух

Ако някой различен към този момент е постигнал това, значи и вие ще можете. Това би трябвало да е вашият аршин, а не фактът, че множеството не са създали. Това би трябвало да се трансформира за вас и в задоволително съображение да не се предавате.

6. Вярата в фантазиите

Ще срещнете доста хора в живота си, които ще ви разубеждават, че се стремите да постигнете невъзможни неща. Вярвайте в себе си, не позволявайте на никой да унищожава фантазиите ви.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР