Страх тресе каскетите! Гешев се опитва отново да пробута послушковци

...
Страх тресе каскетите! Гешев се опитва отново да пробута послушковци
Коментари Харесай

БОЕЦ: Гешев се опитва отново да пробута послушковци и корумпета на Кьовеши!

" Страх тресе каскетите! Гешев се пробва още веднъж да пробута послушковци на Кьовеши!

Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет разгласи новите шестима делегирани европрокурори! Подкрепеният от БОЕЦ и жителите следовател има 0 (нула) гласа и е отритнат! Страх тресе кочината и Гешев в отбрана на ползите на мафията не позволява в Люксембург самостоятелни магистрати, които да проверяват схемите на неговите господари – Борисов, Пеевски, Доган и обръчите им, източили милиарди от Европейските фондове! ".

Това написа гражданско съдружие " БОЕЦ " във Фейсбук обява.

" Бойко Атанасов не е утвърден, само че зам. окръжният прокурор на Перник – Анита Джамалова е утвърдена! Коя е Анита Джамалова? Името ѝ е обвързвано с едно от знаковите корупционни следствия на Биволъ – „ Земенската афера” ", напомнят от " БОЕЦ ".

" По сигнал на Симеон Даскалов, публицистите разкриват тежки корупционни схеми! Става дума за план за стадиона на Земен и други планове. След документална инспекция на ОЛАФ и разкритията на биволите, следва глоба – финансова промяна в размер на над 660 000 лева! Установени са редица нарушавания. Цените заложени в плана са близо два пъти по-високи от действителните цени към оня миг, сумите за строителни действия също са повишени в пъти и други типичен лъжливи схеми!

По време на реализацията на плановете на Община Земен прокуратурата е била сезирана за тези нарушавания! Заместник-окръжният прокурор на способената прокуратура в Перник – Анита Джамалова отхвърля да образува досъдебно произвеждане . В претекстовете се съзира обръщение, което гласи, че щом ДФЗ споделя, че всичко е тъкмо, значи всичко е тъкмо. Прокуратурата не ревизира изнесените в сигнала данни, а се базира на констатациите на ДФЗ. Прокурор Николина Стойнова от Апелативната прокуратура – София удостоверява отхвърли на прокуратурата в Перник да проверява проблема в Земен.

С оглед на последвалото следствие и констатации от страна на OLAF, това е следващият неуспех на българската прокуратура в следствието на злоупотреби и евентуални измами с евросредства. Днес обаче няма кой да потърси отговорност на явно провинилите се обвинители. Вместо да ѝ бъде потърсена отговорност за бездействието, довело до злоупотреби с европейски средства, прокурор Анита Джамалова е наградена, като е определена за делегиран ервропрокурор , несъмнено, с цел да прикрива схемите с източването на европейски средства на европейски равнище!

Мафията и Гешев знаят по какъв начин да награждават прислужниците си и заслужилите! ", пишат още от " БОЕЦ ".

" БОЕЦ ще осведомяваме Лаура Кьовеши за „ професионалните заслуги” на утвърдените претенденти и ще желаяме обяснение за критериите, по които се прави избора на делегирани европейски прокурори. Както и ще представим нашата позиция в поддръжка на следовател Бойко Атанасов!

Не може европейската прокуратура да се трансформира в интернат за послушковци и корумпета! Опитите на Гешев да пробута свои доверени хора още веднъж няма да минат ", безапелационни са от " БОЕЦ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР